Administratief Medewerker

Nederland, Zuid-Holland, DelftFP

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Delft zijn wij met spoed op zoek naar een Administratief medewerker examenbureau!


Startdatum: zo snel mogelijk (duur 6 maanden)

Locatie: Delft

Aantal uren: 23 uur (0,6 fte)

Salarisschaal: schaal 5  van het CAO VO/MBO (tussen € 1.894,00 en € 2.729,00), tot en met 20 jaar gelden de jeugdsalarisschalen.

De organisatie en afdeling

De organisatie kenmerkt zich als de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 240 opleidingen, 20.000 mbo-studenten en ruim 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. De organisatie leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt de organisatie bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider zijn we een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.100 collega’s. Elke collega brengt een eigen achtergrond en talent mee. Samen met onze docenten bereiden we jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen de organisatie vind jij jouw plek bij de School voor Zorg en Welzijn in Delft. Een school waar we weten te innoveren om onderwijs en werkveld, ook met gedigitaliseerde onderwijsprogramma’s, nog dichter bij elkaar te brengen. Waar studenten eventueel succesvol doorstromen naar het hbo en waar we als team de mens centraal zetten en pedagogisch de lat hoog leggen.


Taken

Als administratief medewerker examenbureau kom je het examenbureau en onderwijsteams ondersteunen op administratief gebied. Het werk op dit bureau is uiteenlopend, van cijfers verwerken tot aan beantwoorden van vragen van studenten. Je bent een enthousiaste collega met een flexibele instelling die de organisatie komt versterken op onze school voor Zorg en Welzijn Delft en 

 • verwerk je cijfers, archiveer en controleer je dossiers, leg je examens klaar en bereid je examenafname momenten voor;
 • bereid je de afname van digitale examens voor;
 • beheer je de mail van het examenbureau, beantwoord je de telefoon en sta je studenten te woord;
 • prioriteer je binnengekomen stukken, toets je binnenkomende examenstukken op volledigheid, vraag je ontbrekende stukken op en draag je zorg voor de verdere afhandeling;
 • voer je zelfstandig administratieve gegevens en examenresultaten in een geautomatiseerd systeem en beheer je (een deel van) een geautomatiseerd systeem.


Eisen

Je krijgt energie van werken in een dynamische schoolomgeving. Jij bent een administratief professional die een kei is in accuraat en geordend werken. Je kan gestructureerd werken en houdt overzicht, ook in de piekperiodes.  Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde relevante mbo-opleiding;
 • vaardigheid met werken met automatisering, voornamelijk met het systeem Magister (is nadrukkelijke pré) en het Officepakket;
 • relevante werkervaring;
 • vaktechnische kennis van administratieve procedures en de administratieve organisatie;
 • goede communicatieve vaardigheden,
 • klantvriendelijke/dienstverlenende en collegiale houding;
 • ervaring met omgaan met deadlines en de bereidheid om flexibel ingezet te worden in piekperiodes.

Wat hebben wij te bieden

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO VO/MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. Vragen? Bel, app of mail onze Servicedesk 0172 74 50 85 of servicedesk@younggroup.nl.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!