Skip to content

Directiesecretaresse/ Managementassistente

Nederland, Overijssel, HengeloFP

Functieomschrijving

Directiesecretaresse/ Managementassistente

Ben jij een innovatieve, proactieve en enthousiaste secretaresse/managementassistent die houdt van afwisseling en een veranderende omgeving? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor een Scholengroep in Hengelo? Dan maken wij graag kennis met je!

Startdatum: 1-9-2022

Locatie: Hengelo

Aantal uren: 0,8 fte
Looptijd: 1 jaar (verlenging mogelijk)

Salarisschaal: schaal 6 van het CAO VO (maximaal € 2.826,00 per maand bij volledige werkweek)

In verband met het vertrek van één van de directie secretaresses heeft onze opdrachtgever een vacature voor een directiesecretaresse/ managementassistent.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Samen met de collega secretaresse/managementassistent ben je verantwoordelijk voor het directiesecretariaat van de scholengroep. Ook verricht je diverse administratieve en ondersteunende taken voor de dienst Bedrijfsvoering.

Een greep uit het uitgebreide takenpakket:

  • Complex agendabeheer via Microsoft Outlook;
  • Planning, organisatie, voorbereiding en uitwerking van vergaderingen;
  • Verrichten van secretariële werkzaamheden zoals het voorbereiden en uitwerken van notities en presentaties;
  • Onderhouden van interne en externe contacten (front office);
  • Opzetten en beheren van het digitale archief;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van het directiesecretariaat en de managementondersteuning.

Jouw profiel

Je beschikt over een MBO+ opleiding en hebt een afgeronde opleiding voor directiesecretaresse, managementassistent of een vergelijkbare afgeronde opleiding. Je hebt ruime werkervaring op het gebied van managementondersteuning, bij voorkeur binnen het onderwijs of een aanverwante non-profitorganisatie. Je bent representatief, ambitieus, flexibel en stressbestending. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast beschik je over goede ICT vaardigheden (o.a. Microsoft Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Office 365, Teams, OneNote) en kun je anderen hierin ondersteunen. Jij bent de spin in het web en ziet uitdaging in een veranderende werkomgeving.

Jouw werkplek

De scholengroep is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. De scholengroep wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen.

Je maakt deel uit van de dienst Bedrijfsvoering. Het secretariaat, Bedrijfsvoering en de directie van de scholengroep zijn gevestigd in Hengelo.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan 0,8 fte die, bij gebleken geschiktheid, uitzicht biedt op een vast dienstverband. De werkdagen zijn: dinsdag t/m vrijdag.

Bij deze uitdagende baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.826 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteren

Deze mooie vacature staat slechts kort open voor reacties t/m 9 augustus 2022 en bij voldoende kandidaten wordt de vacature direct offline gehaald. Reageren is dan niet meer mogelijk. Wij ontvangen jouw sollicitatie dus graag zo spoedig mogelijk!

De gesprekken vinden plaats op in de week van 22 of de week van 29 augustus.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Overijssel, Hengelo
FP
Nederland, Overijssel, Hengelo
FP