Skip to content

Informatieadviseur

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamFP

Functieomschrijving

Informatieadviseur 

Ben jij een analytisch en beschik jij over een afgeronde HBO of WO opleiding?

Dan zoeken wij jou!

Startdatum: 05-09-2022

LocatieRotterdam

Aantal uren: 40u

Salarisschaal: schaal 11 van het CAO MBO 

Voor een school in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Informatieadviseur voor de ICT-afdeling. 
De school is een regionaal opleidingscentrum voor educatie en beroepsonderwijs. Zij zijn er voor iedereen in Rotterdam en omgeving voor wie een mbo-opleiding of volwassenenonderwijs een nuttige stap kan zijn op weg naar werk of een hogere opleiding. De school is een maatschappelijke onderneming met een missie die zich onderscheidt in de toewijding waarmee zij investeren in de talenten van de studenten. Deze toewijding maakt ze tot een wereldschool in een wereldstad in een wereldregio. 

Het IM team waar jij in zult werken bestaat in totaal uit 3 personen (werkt nauw samen met 6 informatieadviseurs in de colleges), de stafdienst ICT bestaat uit ongeveer 50 personen


Taken:

 • Je behandelt vragen en verzoeken uit de organisatie op het gebied van informatievoorziening die we (nog) niet standaard aanbieden (NSW).
 • Je bent op de hoogte van onderwijsontwikkelingen en vertaalt deze naar gebruikerswensen op het gebied van Informatievoorziening en ICT.
 • Je werkt in een veelal multidisciplinair team van professionals dat gericht is op het optimaliseren van procesketens en de digitale ondersteuning daarvan.
 • Je bent doortastend in je onderzoek naar klantbehoeften, komt tot een scherpe vraagarticulatie en draagt reële oplossingsrichtingen aan.
 • Je analyseert de aanvragen vanuit de organisatie in relatie tot ontwikkelingen in de omgeving (wetgeving, technologie, onderwijs) en vertaalt deze naar concrete oplossingen.
 • Je draagt bij aan het algemene risicomanagementbeleid van Albeda en aan voldoende I-bewustzijn en I-kennis bij onderwijs en stafafdelingen.


Wat vragen wij van jou:

 • Je communiceert goed en bent goed in het achterhalen en vertalen van wensen naar (mogelijke) oplossingen.
 • Je bent een inspirerende persoonlijkheid en je weet precies waar je het over hebt.
 • Je bent een teamspeler die de professional in de ander aanspreekt/uitdaagt, beschikt over humor, relativeringsvermogen en je kunt bergen verzetten.
 • Je bent in staat om je adviezen aansprekend en overtuigend te presenteren.
 • Je hebt bij voorkeur relevante ervaring binnen de ICT en Informatievoorziening en in het MBO, HBO of WO.
 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt (een) relevante opleiding(en) gevolgd, bijvoorbeeld (bedrijfskundige) informatica of informatiekunde.
 • Je hebt kennis van en ervaring met methodieken als BPM, Prince2/scrum/agile, ASL, ITIL, BiSL en COBIT.


Wat hebben wij te bieden: aanpassen naar vacature

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren kan tot 01 augustus 2022 12:00 uur in de middag. 

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam
FP
Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam
FP