Skip to content

Interim Projectmanagers Facilitair/Huisvesting

Nederland, Noord-Holland, Amsterdamx

Functieomschrijving

Zelfstandige interim Projectmanagers Huisvesting en assetmanagersRegelmatig krijgen wij mooie, tijdelijke opdrachten binnen van diverse opdrachtgevers. Voornamelijk van gemeenten, onderwijsinstellingen en andere (semi-) overheidsinstellingen. Deze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Wij kunnen helaas niet altijd alle opdrachten met onze eigen projectmanagers invullen. Daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze zelfstandigen of kandidaten die op basis van detachering voor ons aan de slag willen. 


Wat bieden wij?

  • Opdrachten op facilitair- en huisvestingsgebied bij diverse opdrachtgevers;
  • Exclusieve opdrachten binnen aanbestedingen waar Young Group de gunning heeft gekregen;
  • Een partner die actief de markt bewerkt voor jouw volgende opdracht:
  • Een partner met een breed netwerk binnen vastgoed, onderwijs en onderzoek.

Wij gaan graag de samenwerking aan, waarbij wij jouw CV in onze database bewaren. Zodra er een opdracht binnenkomt waar jij mogelijk geschikt voor bent, nemen wij direct contact met jou op! 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO bacheloropleiding, bij voorkeur Facilitair of bouwkundig;
  • Ervaring als projectmanager huisvesting of assetmanager, bij voorkeur bij een (semi-) overheidsinstelling of onderwijsinstelling;
  • Ervaring op facilitair gebied (hard- en soft skills), met bij voorkeur specialisaties in complexere huisvestingsvraagstukken en / of bouwkundige ervaring;
  • Betrouwbaar, gedreven en communicatief sterk.
Vereisten

Wil jij je bij ons aansluiten? Dan ontvangen wij graag jouw cv opgesteld in het Nederlands en een korte omschrijving van jouw interesses. Wanneer wij denken dat wij iets voor jou kunnen betekenen, dan plannen we een korte telefonische kennismaking in. Zodra er een opdracht binnenkomt en jij voor ons aan de slag kunt, regelen we verder de overeenkomst etc. 


We hopen op een vruchtbare samenwerking!

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
x

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
x