Management Assistent

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Den Haag zijn wij tijdelijk op zoek naar een Management Assistent!


Startdatum: zo snel mogelijk (wegens ziektevervanging voor 3 maanden)

Locatie: Den Haag - Leidschenveen

Aantal uren: 37 uur (0,8 fte)

Salarisschaal: schaal 7 van het CAO VO/MBO (tussen € 2.086,00 en € 3.132,00).

De organisatie en afdeling

De organisatie is de grootste opleider voor beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 27 scholen, 240 opleidingen, 25.000 mbo-studenten en ruim 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. De organisatie leidt zijn studenten op tot vakkundige beroepsbeoefenaars: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt de opdrachtgever bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke burgers. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale ontwikkeling van de regio.

Naast opleider zijn we een stabiele en gezonde werkgever voor circa 2.100 collega’s. Elke collega brengt zijn of haar eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we (jong)volwassenen voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen onze scholengroep vind jij jouw eigen plek bij de Business School Den Haag in de functie van management assistent. Dé school waar je de opleiding voor commerciële economie en voor juridische en economische beroepen vindt. Hier leggen circa 1.300 studenten een stevige basis voor een mooie loopbaan. De Business School Den Haag is een school waar we weten te innoveren om onderwijs en werkveld, ook met gedigitaliseerde onderwijsprogramma’s, nog dichter bij elkaar te brengen. En dat doen we vanuit het moderne, open en lichte gebouw aan de Aspasialaan naast het station van Leidschenveen of de centraal gelegen locatie naast Hollands Spoor; het Leeghwaterplein te Den Haag. Hier groeien deze studenten dankzij jou én ruim 70 collega’s door tot zelfverzekerde, ondernemende en creatieve professionals. Dat vraagt om een onderwijskundige visie en een gezonde drive om het verschil in de klas te willen maken. Hoe we dat precies doen? We leren de leerlingen goed kennen, zodat we ze het best kunnen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met als resultaat dat veel ambitieuze studenten doorstromen van onze mbo-opleiding naar het hbo. En daar zijn we extra trots op.


Taken

Als managementassistent kom je de directie ondersteunen op secretarieel en administratief gebied en

 • houd je de agenda bij van de (adjunct)schooldirecteur en beoordeel je de urgentie, gevoeligheid en prioriteit;
 • handel je telefonische en schriftelijke verzoeken om informatie af;
 • houd je planningen bij, stel je actiepuntenlijsten op en bewaak je de voortgang van overeengekomen acties;
 • bereid je (complexe) vergaderingen voor en maak je notulen van vergaderingen;
 • stel je zelfstandig brieven en verslagen op;
 • signaleer je knelpunten in de administratieve ondersteuning en doen je verbetersuggesties;
 • draag je zorg voor en/of ondersteun je bij de inrichting van een deel van het archief (personeel, schoolleiding, MijnBardo, Absentiemanager, etc);
 • bewaak je van en ondersteun je bij de voortgang en planning van overeengekomen acties m.b.t. bijv. diverse HR onderwerpen (gesprekkencyclus, verzuimprocedure, W&S-trajecten etc.);
 • organiseer je kleine bijeenkomsten, conferenties en kleine evenementen.


Eisen

Je laat senioriteit zien in wat je doet en blinkt uit in je functie als management assistent. Gewoon omdat je een sterke persoonlijkheid bent die snel kan schakelen en energie krijgt van werken in een dynamische schoolomgeving. Je bent flexibel en neemt initiatief om op te pakken wat je ziet liggen en kan uiteenlopende zaken zelfstandig organiseren en regelen. Met je sensitiviteit en communicatieve vaardigheden krijg je veel voor elkaar en gaan deuren voor je open.

Daarnaast beschik je over:

 • minimaal een afgeronde relevante mbo opleiding niveau 4;
 • minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ervaring met uitwerken van verslagen en diverse correspondentie;
 • kennis en ervaring met administratieve procedures en de administratieve organisatie;
 • een goede vaardigheid mbt automatisering en ervaring met o.a. Officepakket en Magister.

Wat hebben wij te bieden

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO VO/MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.

Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. Vragen? Bel, app of mail onze Servicedesk 01720 74 50 85 of servicedesk@younggroup.nl.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!