Medewerker Salarisadministratie

Nederland, Gelderland, DuivenFP

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een foutloze en gedegen administratie te verzorgen en beschik jij over een HBO opleiding? 

Dan zoeken wij jou!


Startdatum: zo snel mogelijk

Beoogde einddatum: eind januari of februari 2022

Locatie: Duiven

Aantal uren: 0,8 tot 1,0 FTE

Salarisschaal: schaal van het CAO VO/MBO 8 of 9 (afhankelijk van kennis en ervaring)

Voor het Centraal Bureau  van een onderwijsinstelling zijn wij op zoek naar een Medewerker Salarisadministratie/HR medewerker.

Korte omschrijving van de werkzaamheden 
Als salarisadministrateur weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een foutloze en gedegen administratie te verzorgen. Dagelijks hou jij je bezig met onder andere analyses opstellen inzake de payroll, arbeidsrechtelijk vragen, belastingaangiftes, stel je loon- en pensioenaangiften op en verzorg je zelfstandig periode- en jaarafsluitingen.

Verder werk je voor alle scholen van de onderwijsinstelling en hebt met veel collega’s contact. Met nieuwe collega’s die net zijn gestart op een school tot aan leidinggevenden. Zowel per mail of telefoon vanuit de Servicedesk. Je houdt je bezig met administratieve werkzaamheden zoals
salarismutaties verwerken en HR-documenten opstellen, gesprekken voeren met medewerkers over indiensttreding, verlofaanvragen, Cao-regelingen en het optimaliseren van de processen.


Wat vragen wij van jou

- Vereiste opleidingsniveau: HBO;
- Vereiste werkervaring: Medior/Senior;
- Heeft kennis van AFAS salarisadministratie, ruimte ervaring als administrateur;
- Werkdagen in overleg;
- Er is begeleiding aanwezig;
- AFAS kennis is vereiste (HR module, salarisadministratie).

Wat hebben wij te bieden

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO VO/MBO voorwaarden;
  • Een enthousiast jong team bestaande uit: Integrale backoffice (16 medewerkers), waaronder HR specialisme (6 medewerker). Vier andere collega's + 1 stagiair (allen dames); 
  • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.

Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. Vragen? Bel, app of mail onze Servicedesk 0172 74 50 85 of servicedesk@younggroup.nl.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!