Ondersteuningscoördinator

Nederland, Gelderland, ArnhemFP

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ondersteuning coördinator die als een spil in het team van ondersteuningsprofessionals fungeert!


Startdatum: 10-12-2021
Reden: Vervanging zwangerschapsverlof

Locatie: Arnhem

Aantal uren: 0,8 fte

Salarisschaal: OOP schaal 1

Werkzaamheden:
 Je bent de spil in het team van ondersteuningsprofessionals (leerlingbegeleiders, leerondersteuners, orthopedagoog en trajectbegeleiders).


Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met het OOB-team (Onderwijsondersteunende begeleidingsteam) zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Ook adviseer jij de docententeams en het MT over jouw portefeuille;

In de periode van deze vervanging is de organisatie van screening en plaatsing van nieuwe leerlingen een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het ondersteuningsteam. Je bent nauw betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingsverbanden. Daarnaast vind je het leuk om gesprekken met ouders en collega’s te voeren over lastige onderwerpen. Je vergadert wekelijks met het ondersteuningsteam en je overlegt intensief met de leidinggevende.

Wat vragen wij van jou:

  • Vereist opleidingsniveau: hbo Pedagogiek/SWM/Social Work + een opleiding/master tot Ondersteuningscoördinator;
  • Het liefst iemand met een aantal jaar tot veel ervaring;

Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. Vragen? Bel, app of mail onze Servicedesk 0172 74 5085 of Servicedesk@younggroup.nl.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!