Stagiair(e) Facility management

Omschrijving

Stagiair(e) Facility Management

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een facilitaire en dynamische organisatie? Ben jij geïnteresseerd in facilitaire dienstverlening en wil je daar graag meer over leren? Young Group is op zoek naar een zelfstandige stagiaire die graag de handen uit de mouwen steekt!

 

Wat zijn de werkzaamheden?

  • Je werkt mee aan de implementatie van een nieuwe interface van ons FMIS systeem Axxerion. Verder denk je na over het optimaliseren van ons FMIS systeem;
  • Je biedt ondersteuning bij de facilitaire servicedesk van ons bedrijf;
  • Je biedt ondersteuning bij diverse projecten die lopen binnen de organisatie;
  • Het kan voorkomen dat jij bij een van onze opdrachtgevers tijdelijk aan de slag gaat;
  • Je bouwt mee aan de organisatie door middel van een uitdagende facilitaire opdracht;

Je gaat nauw samenwerken en rapporteert aan de manager facility management. Uiteraard geven wij je de ruimte om aan een opdracht vanuit school te werken. 


Young Group

Per september 2018 is Young Group op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Facility Management. Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met onze opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group bestaat uit 3 divisies;

School Facility biedt specialistische facilitaire ondersteuning en gaat samenwerking aan met scholen binnen het PO, VO en HO. School Facility is specialist in het optimaliseren en ondersteunen van de bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Naast de onderwijsvisie van School Facility heeft de divisie Young Facility de focus op vastgoed. Young Facility biedt facilitaire dienstverlening die passend is bij de servicebehoefte van uw organisatie of VvE. Daarnaast biedt Young Event evenementen ondersteuning. Young Event is gespecialiseerd in Event Management en Event Coördinatie binnen bedrijven en onderwijsinstellingen. Gericht op regiepartnerschap met concreet resultaat.


Stage lopen bij Young Group betekent dat je komt te werken bij een dynamisch bedrijf dat actief is binnen facilitair management. 

Vereisten

Wat verwachten wij van een stagiair(e) facility management?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Facility Management;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor 4 of 5 dagen per week;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief sterk;
  • Je bent in staat om vlot te werken en snel te kunnen schakelen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via hr@younggroup.nl.