Voorman/-vrouw schoonmaak

Nederland, Overijssel, RaalteFP

Functieomschrijving

Heb jij de basisopleiding schoonmaken (SVS) afgerond? Wil jij het schoonmaakteam aansturen en steek je daarbij zelf ook graag de handen uit de mouwen? Goed dat je dit leest! Wij zoeken per direct een collega, die vijf dagen per week beschikbaar is van 14.00 uur tot 18.30 uur.


Startdatum: Zo snel mogelijk

Locatie: Raalte

Aantal uren: 0,6 fte

Salarisschaal: OOP 5

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Voorman/-vrouw schoonmaak.

Jouw verantwoordelijkheden

Je stuurt je collega's van het schoonmaakteam (15 medewerkers) aan op onze schoollocaties voor vmbo/praktijkonderwijs en havo/vwo in Raalte. Als meewerkend voorman/voorvrouw voer je zelf ook een eigen schoonmaaktaak uit. Daar waar nodig spring je bij. Je voert controles uit, plaatst bestellingen, draagt zorg voor de urenregistratie en aan het einde van de werkdag sluit je het gebouw af. Met teamleiders en docenten van de school onderhoud je contacten over de samenwerking en kwaliteit van schoonmaak op de locaties.


Jouw profiel

Je bent in het bezit van een SVS-diploma (basisopleiding schoonmaken) en hebt bij voorkeur ervaring in een coördinerende rol. Je bent flexibel wat betreft de inzet van uren en taken. Je kunt goed omgaan met leerlingen in het voorgezet onderwijs. Je bent in staat om op enthousiaste wijze het schoonmaakteam aan te sturen. Je bent je bewust van je voorbeeldfunctie, neemt de verantwoordelijkheid en bent ook bereid verantwoordelijkheden te delen. Je kunt goed omgaan met computerprogramma's zoals Word, Excel en Outlook.


Jouw werkplek

Je bent werkzaam op alle 3 locaties in Raalte. Wel word je zo veel als mogelijk op een vaste locatie en domein ingezet. Er wordt per gebouw gewerkt met een groep schoonmakers, dus je bent nooit alleen op school. Je bent bereid om extra te werken bij vervanging van een collega en incidenteel tijdens schoolvakanties. Binnen de organisatie werken we met domeinen: een soort minischolen-in-de-school. Een domein bestaat uit ongeveer zeven theorielokalen, een leercentrum waar leerlingen zelfstandig kunnen werken en een stiltewerkplek.

De organisatie in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.500 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg, huisvestings- en facilitaire zaken.


Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke parttime functie (facilitair medewerker B) van 0,6 fte. De ingangsdatum is per direct. Je werkt vijf dagen per week van 14.00 uur tot 18.30 uur. Ook werk je een aantal dagen in bepaalde schoolvakanties. Conform de CAO VO bieden we een salaris in schaal 5.

Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. Vragen? Bel, app of mail onze Servicedesk 0172 74 50 85 of servicedesk@younggroup.nl.


Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!